bakan buraya bak 

kapat
  1. taraf gazetesi'nin 23 mart 2008 tarihli manşeti. gazete, dün van, hakkari ve siirt'te newroz nedeniyle çıkan olayların sorumlusu olarak gördüğü içişleri bakanı besir atalay'a seslenmek amacıyla bu manşeti atmıştır. ayrıca içişleri bakanının, dün gün boyunca telefonlara çıkmadığını da belirtip kayip araniyor tablosuna kendisini yerleştirmiştir.

http://www.gazeteden.com/...om/photos/large/taraf.jpg
    #3180877 (teknick47, 23.03.2008 17:22)
  2. bir de böyle bir şey var:

(bkz: topbas baksana 2 saatte 5 aktarma yapsana)
    #3180900 (notrinova, 23.03.2008 17:28)
  3. taraf gazetesi'nin iddialı manşetlerinden birisi.
    #3180946 (teknick47, 23.03.2008 17:35)
  4. - baktım ne var !!
    + tamam şimdi önünüze dönebilirsiniz efendim.
    #3180953 (sessiz ve derinden, 23.03.2008 17:37 ~ 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

bakan buraya bak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bakan buraya bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bakan buraya bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prezervatifi koklamak » akya baligi » dokuz eylul universitesi » adi lazim degil » bayan soymali atari oyunu » malazgirt te polise roketle saldiri » manavgat besiktas ormani » yaran yanlis duymalar » ilk ve tek » ozurlu dogacak cocugunu aldiran anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci