bak sevgilim ne yapiyorum 

kapat
  1. hatun kişinin er kişinin odasına dalıp da mevcut dağınık düzene karşı darbe yapacağını bildirdiği sözcük kuplesi.
    #108037 (mrstrange, 10.03.2006 00:13)
  2. sapıkcan:bak sevgilim ne yapıyorum?
    masumcan:hayvansın sen sapıkcan
    #108458 (pilotmont, 10.03.2006 10:27 ~ 14:28)
  3. -bak sevgilim ne yapiyorum
    -tüm bunları yapıyorsunda...
    #108462 (karga, 10.03.2006 10:33)
  4. - bak sevgilim ne yapiyorum
    - çek elini burnundan rıza , iğrenç oluyorsun
    #256502 (nirvana, 18.05.2006 13:21)
  5. (bkz: sevgilinin yanında gaz çıkarmak)
    #256510 (AkreP, 18.05.2006 13:22)
  6. - bak sevgilim ne yapiyorum
    - ne yapıyorsun?
    - tek parmağım üzerinde sek sek oynuyorum , ve aynı anda ayağımda tabak çeviriyorum
    - ammaan onu herkes yapıyor zaten
    - ne hönk !!!
    #256519 (nirvana, 18.05.2006 13:23)
  7. + bak sevgilim ne yapıyorum. ordan oraya zıplıyorum. bunları hep senin için yapıyorum.
    - sana hulusi'yi tanıştırayım cemil.
    + tanışalım hulusi. ben cemil. nalan'ın çıktığı çocuk.
    * ben de orkun. nalan'la çıkan çocuk.
    + na.. nasıl? senin adın hulusi değil miydi? nalan bu adam ne diyor?
    * ben adam değilim. çocuğum. nalan senin bu zirzopça hareketlerin üzerine beni buldu. artık biz çıkıyoruz. sen de eski sevgili oldun doğal olarak. daha yeni tanıştığımız için nalan'ın adımı karıştırması doğal. zamanla öğrenir.
    + walla kardeş çok laf ettin bir şey anlamadım. ben en iyisi zıplamaya devam edeyim.
    * et et. süzme bu ya. gidelim canan.
    #987573 (july4th, 12.12.2006 21:50)
  8. -napiyosun yav. kızım, senin çok büyük hareketlerin var.
    #987683 (ck_06, 12.12.2006 22:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bak sevgilim ne yapiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bak sevgilim ne yapiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak sevgilim ne yapiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bak sevgilim ne yapiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » dj olmak » ataturk ile hitler i bir tutmak » pezevenklik ve kavatlik hizmeti » yasin » blackburn rovers » abbey » i ll be missing you » inci ozkasnak » ne olurdu sanki » recep tayyip erdogan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » casua » dayaktayiz naim » kendine kizmak » shokolad » sakiro » hacihusrev » sunday bloody sunday » vatan topragi kutsaldir kaderine terkedilemez » murat murathanoglu » ends