bak israr ediyorum 

kapat
  1. israrini goruyorum ve arttiryorum i-ih cekiyorum seklinde karsilik verilebilecek tehditvari soz yumagi.
    #1521186 (Billy Shears, 13.04.2007 00:04)
  2. kadınların bu gece olmaz basim agriyor şeklinde cevap verebileceği bir cümle.*
    #1521194 (wn6aq, 13.04.2007 00:07)
  3. zorla yaptırma isteği, karşıdaki kişiyi zorlama, mecbur etme.
    #2499712 (Acil Cikis Noktasi, 21.10.2007 16:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bak israr ediyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bak israr ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak israr ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bak israr ediyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » yerli urun kullanip ekonomiye katkida bulunan kisi » yine mi cicek » heart of lions » face a la mer » saipsiz le kacak yayin » karga » fia » murat copur » ruyasinda entry giren yazar » city ground » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » butun teyzelerin gencken cok guzel olmasi » naim akman » jackass » a new machine » ahlak fakirligi » hijo de la luna » yuksek topuklar » lloyd tsb » heretic » ayar degil yol aldim