bak hala burayi okuyo git kitabi oku kardesim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kardesim ruzgar kardesim deniz
  2. komple yakarim burayi
  3. burayi kahve mi sandin
  4. beklemek istemiyorsaniz burayi tiklayiniz
  5. bana dokunursaniz burayi yok ederim
  6. ya topumu verin ya da kapattiririm lan burayi
  7. baslamak icin burayi tiklatin
  8. burayi 20 entry den fazla girenler gorebilir
  9. turklerin orayi burayi havaya ucurma istegi
  10. bana nilufer i getirin yoksa yakarim burayi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marmara universitesi bahar senlikleri 2008 » omid » rapper ninja » aysem » lala mustafa pasa camii » kemal unakitan » unlulerden duymak istenilen sozler » yaran basliklar » gore gori chapa tipa rota hey » striker » yan hakemin kalkan bayragi » maderler gunu » zevk olsun diye is basvurusu yapmak » birbirine benzeyen unluler » coskun buktel » kani yerde kalmayacak » a 101 » ehl i dil » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » ozledim teninin kokusunu ozledim » cinsel iliski teklifini reddeden erkek » hata arayan yazar » gripin » medar » terk edilmek » genel istatistikler » beverley mitchell » ay coregi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa