bak bunun sonuna nokta koydum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumle sonuna iki nokta koymak
  2. cumle sonuna nokta koymak
  3. bakinizin sonuna nokta koymak
  4. entry sonuna nokta koymak
  5. her seyin sonuna nokta koymak
  6. her cumlenin sonuna iki nokta koyan yazar
  7. her cumlenin sonuna bir nokta koyan yazar
  8. cumle sonuna dort nokta koymak
  9. her entry sinin sonuna uc nokta koyan yazar
  10. cumle sonuna nokta koymaktan aciz olmak

© 2008 - uludağ sözlük

bak bunun sonuna nokta koydum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bak bunun sonuna nokta koydum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak bunun sonuna nokta koydum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elin seycaziyla gerdege girmek » pablo escobar » grand hotel ontur » zeytinli rock fest 2008 » nereye bakarsan oraya gidersin » elem » hanif » sakal » travestilerle yan yana paca icmek » mka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games