bak bunda hemfikiriz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunda kafa sallayan bunda da kafa salladi
  2. bunda ne var ki
  3. bunda
  4. ee ne var bunda
  5. hocam bunda iki sik var
  6. bunda anlasilmayacak ne var
  7. bunda utanacak bir sey yok
  8. ya sundadir ya bunda
  9. onda bunda sundadir
  10. ben seni seviyorum bunda bir kasit yok

© 2008 - uludağ sözlük

bak bunda hemfikiriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bak bunda hemfikiriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak bunda hemfikiriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agiz yirtmak » adnan sezgin » ido dan mesaj gelmesi » global kredi krizinde ergenekon parmagi » zehra vakfi » aciz olmak » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » ulugay sozluk » deniz feneri dernegi davasi » orgeneral sadi ozcan » rainer maria rilke » ciris otu » ali cevat akkoyunlu » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » siir kadindir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islam ve demokrasi uyumlu mudur » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » cd eldense » yenipazar » asyut petroleum » cambridge city fc » icim urperdi valla » don demeyi unuttum » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » haris alexiou » uyumadan once the bards song dinlemek » fatih kacan » olmek istemek ama olememek