bak bu son kasik smileyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kasik kasik peripella yemek
  2. kiz smileyi
  3. tecavuzcu coskun smileyi
  4. msn deki hehe smileyi
  5. kotu adam smileyi
  6. msn deki haha smileyi
  7. yerlerde debelenerek gulen msn smileyi
  8. msn iletisine kalp smileyi koyan sevgililer
  9. kasik otu
  10. cam kasik

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » w » avrupa ile amerika arasindaki farklar » hesabini kamuya acan facebook guzeli » bir kose yazarini sevmek » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » basligi okurken kusmak » youtube » mo williams » nothing else matters » bir omur tuketip mutlu olamamak » cok sikildik be abi » harikulade » dunyadan inmek » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » artur rasizade » kapora » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » haydi hayirli tiraslar » insanlarla ugrasmak zor » birol guven » sattim kanalturk u cok param var artik » hamdi bey in yapmis oldugu 1 ytl lik teklife varim » 30 agustos koln almanya zirvesi » pippo franco » filiz mericli » peta » mevzuhal » es durumundan cevresi genis olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa