bak benimkinin aynisi 

kapat
  1. herhangi bir mağazanın vitrininde görülüp yanındaki eş,dost,akraba,arkadaş vs... söylenen söz..

-aa melahat bak benim cep telefonunun aynısından
    -biliyorum murtaza daha önce 38 kez söylemiştin
    -aaa bak x lira diyor şerefsizler ben aldığımda y liraydı
    -hee murtaza hee
    #306436 (baudelaire, 03.06.2006 03:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bak benimkinin aynisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bak benimkinin aynisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak benimkinin aynisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bak benimkinin aynisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citirim net » laf sokan insan » kisitli olmamak » genis kalcali kadinlar » gasilhane » antalya ataturk lisesi » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fb tv » kamasutra pozisyonlari » perspektif » karamehmet ilkogretim okulu » how do you do » cromwell in önsözü » ankara 19 mayis stadyumu » samsun site camii » denizhan burhan la yansima » ugur ture » radyodan mac dinlemek » iltica » otobuste 31 ceken adam » settar tanriogen » kapali ulan » biri sehit digeri terorist kardesler » husnu yalinkilic » diddle » deliveren » kucuk kara balik » pezevenk ile gavat arasindaki fark » basarili bir gammazlamanin bunyeye verdigi huzur » karl marx and spencer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » jane austen » selcuk balci » ahmet hakan coskun » rapper ninja » rpcraft com » en begenilen entry editi » azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » insan icinde cinsel organini kasimaktan utanmak » mustafa ustundag » cinnamomum