bak bakalim kim maymun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bakalim
  2. ciz bakalim
  3. sec bakalim
  4. al bakalim
  5. sev bakalim
  6. bil bakalim ben kimim
  7. anlat bakalim
  8. heh heh hadi bakalim
  9. haydi bakalim
  10. guldur bakalim

© 2008 - uludağ sözlük

bak bakalim kim maymun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bak bakalim kim maymun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bak bakalim kim maymun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknokent » 1000000000 » tek iliskilik zengin kadinlar » inek gibi ders calismasina ragmen 0 alan ogrenci » sokak kopekleri » jfgi » delice » football tycoon » sarkilardan akilda kalan cumleler » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12 » karsilastirmali » ozgur cevik » divide et imperium » bergisch gladbach 09 » asyali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » divide et impera » cinsel tercihlere saygi duymak » sozlukte online degilsem bilin hatunumla online imdir » the bank job » haw hamburg » oglak burcu kadini » flamali ibne » the prestige » 12 ada » sevgilisinin elini tutarken erekte olan genc » bursa da ne ariyoruz zirvesi » can kan gibi dans edebilmek » sanssizlik » galata » erguvan kapisi