baileys 

/ 2
kapat
  1. hayatımda gördüğüm en güzel tada sahip içki. diğer içkiler gibi içerken işkence çekmediğiniz için çok güzel içilir. fiyatı keşke daha ucuz olsaydı...
    #3143170 (yoga yapan mistiq kedi, 15.03.2008 14:05)
  2. her mutfakta bulunması gereken, kahveye eklenmesinin yanında da bir çok kullanım alanı olan likör.

örnek bir tarif verelim hemen; bir adet büyük boy brownie'nin içine enjektör ile baileys doldurun. brownie'yi alıp buzluğa koyun. servis yapacağınız zaman tabağa baileys dolu brownie'yi yanına da bir tutam şanti'yi ekleyin. en nihayetinde de brownie'yi şantiye bana bana yiyin, beğenirseniz bana teşekkür edin.
    #3375258 (experimental, 09.05.2008 14:23)
  3. alkolden fazla bir şey beklemeyen küçük hanımların tercih ettiği, kahve tadındaki içki hatta içkicik.
    #3375266 (sadettin kanyak, 09.05.2008 14:25)
  4. sek olarak içilmesi de epey zevkli olan likör.içkicik güzel bir tanımlama kendisi için. sırf bir benzeri olsun diye üçü bir aradaların soğuğunu yapmaya çalıştılar ancak soğuk içilen baileys'e yaklaşamadılar bile.
    sıcak olarak hiç içilmeden soğuk olarak içilmesi tavsiye edilebilecek içki.
    #3423409 (seybn, 20.05.2008 18:18 ~ 18:27)
  5. ders çalışırken iyi gidendir. nescafenin içine eklendi mi keyfime diyecek yok. mis gibi de kokar. ah ulan 45 ytl olmasa gider alırdım şimdi. ama kredi kartının limiti doldu biliyon mu?
    #4110136 (genom, 19.10.2008 14:22)
  6. tatlı viski likörü * markasıdır. genelde shut içeceklerde yumuşatıcı olarak kullanılır.

b 52 * : kahve likörü *, baileys, ve portakal likörü* sırasıyla karıştırmadan shut bardağına koyulur. üstte kalan portakal likörü * çakmak yardımıyla tutuşturulur. ateş sönmeden bir defada içilir. afiyet olsun.
    #4110170 (happylover, 19.10.2008 14:31)
  7. mey içkinin çıkardığı kahve ve krema aromalı yerli malı likörün bir kopyası olduğu içki.
    #4110177 (paintitblack, 19.10.2008 14:34)
  8. alkol tadınının hissedilmediği tek içkidir. kahve ve çikolatayla mükemmel bir uyum sağlar.
    #4110199 (nocturnal Concerto, 19.10.2008 14:38)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baileys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baileys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baileys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baileys. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alternatif icki tarifleri » cremeria milano » salt okunur » beliz » feeneys » iyi kizlarin ozellikleri » diageo » tikky kizlarimizin rutin msn topicleri » espresso » baileys » bartle bogle hegarty » amarula » ramazan bitti siseler fora » on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » wanted » yaratici nick e sahip olmayan yazar » kurtlar vadisi pusu » trabzon karadenizspor » lock » ilayda » voria » estadio jose nasazzi » askerce » bir kisiyi ermeni diye asagilamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kurban bayramindan nefret etmek » galatasaray yendi diye sinirlenen fenerli » bayanlarin esprituel zekalarinin dusuk seyretmesi » sperm sendromu » karadelige dussem cekip cikarir misin beni » hop osurup hop kalkmak » roderick david stewart » 2008 yili cari aciginin 40 milyar dolar beklenmesi » aimee » yazara baska bir yazarin nick altindan ayar vermek