bahtsiz deve 

kapat
  1. sağır duymaz uydurur model insanların can verdikleri, bahtsız bedevinin olaya ikamet edemediği durumlarda kutup ayısının kabaran nefsani duygularını sönümleyen, haliyle bahtsız olan fakat reklamın iyisi kötüsü olmaz paradigmasından bakıldığında bahtlı olarak nitelendirilebilecek, kızgın kumlardan serin sulara dalan iki hörgüçlü çöl hayvanı.
    (koko, 18.02.2006 22:07)
  2. (bkz: bahtsız bedevi)
    (koko, 11.03.2006 23:49)
  3. büyük bir aşk hikayesinin bahtsız kahramanıdır. sevdiği buzullarda kendisi ise çölde yaşamaya uygun iki sevgilnin kavuşamama hikayeleridir.

(bkz: leyla ile mecnun)
    (bkz: kerem ile aslı)
    (bkz: kutup ayısı ile deve)
    (sadis filozof, 12.04.2007 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» es durumundan cevresi genis olmak » sac kurutma makinesi » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » fyodor mihailovic dostoyevski » sivilce » formati yirtmak » telis » supertramp » develi nin tarihi eserleri » reyhanli nin tarihi eserleri » ceyhan in tarihi eserleri » ingiliz gorgusuzlugu » salvador dali » cokomel » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » facebook » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » davidoff » osmaniye nin tarihi eserleri » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » askin elif hali » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » ingiltere kralicesinin bursa ya gelmesi » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » kose yazari » gevhername » ege kitap gunleri » metalwrath a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa