bahtimin amina koyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay amina koyim
  2. gol amina koyim be
  3. hugo nun amina koyim
  4. kufuru birakmam lazim amina koyim
  5. ne oldum dememeli noluyo amina koyim demeli
  6. sen bahtimin gunesisin
  7. kapildim gidiyorum bahtimin ruzgarina
  8. bahtimin atinin topal olmasi
  9. alo ne koyim
  10. ne koyim

© 2008 - uludağ sözlük

bahtimin amina koyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahtimin amina koyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahtimin amina koyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » metrobus » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » ikinci dunya ulkeleri » yorgandan ev yapmak » eksi sozluk » teknik direktor atamak » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » imhotep » witch » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » bilgehan » ahbap cavus iliskisi » mustafa » bebek okan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fringe » enver aysever » genetik ozellikleriyle ovunen insan » senden cocugum olsun istiyorum » ilk once kim istifa edecek » random halde kufur etmek » facebook » yakup sevindik » taye taiwo » majdanek » horse to water » tirsinti » askere merhamet vatana ihanet » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari