bahsedilmekte 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ba
  2. ba aldigi dersin butune giren ogrenci
  3. ba ba ba ba
  4. ba baaaa
  5. ba baracus
  6. ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup
  7. ba de harab ul basra
  8. ba s u bad el mevt
  9. ba seret
  10. ba sing se

© 2008 - uludağ sözlük

bahsedilmekte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahsedilmekte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahsedilmekte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » babanin kriz var demesi » lenova » ehliyet sinavi » sogukta usuyen eller » hozan besir » karamboldedans » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » ben bilmem beyim bilir » jean paul sartre » cahillikler kitabi » deniz feneri dernegi davasi » sevgilinin hasta olmasi » don kisot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » it s too late » serdar akinan » donmus pizza » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » ibu sozluk » ebay » deniz yilmaz » calculus » erdal sarizeybek » kizkaciran damat » marrone » fifa 09 daki genc yetenekler » erkeklerin guzel kadin zaafi » jean amerika nin salvaridir » yapilan her espriye gulen insan