bahse konu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. konu bulamayip boktan konu acmak
  2. bahse giren kazanir
  3. facabook ta surekli bahse girmek
  4. facebook taki bahse girerim gruplari
  5. bir daha kumar oynamayacagima bahse girerim
  6. fener in elenecegine 100000 usd bahse girerim
  7. butun sermayeyi tek bahse yatirmak zorunda kalmak
  8. konu
  9. konu salagi
  10. hayirli bir konu

© 2008 - uludağ sözlük

bahse konu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bahse konu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahse konu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inti » cuil » revin » wilt chamberlain » kuran in ilk emri » kirmizi sarap » oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri » serpico » times new roman » angelina jolie nin ebesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci