bahcevan 

kapat
  1. zeki muren in bahçıvan deyiş şekli. *
    #144494 (baybars, 02.04.2006 11:16 ~ 11:18)
  2. zeki müren şarkısı ve bir de filmi vardı *. yılmaz morgülde domatesler patatesler içinde bir klip çekerek seslendirmişti bu şarkıyı.
    #144500 (tutunamayanlardan, 02.04.2006 11:22)
  3. yarime nar yolladım
    içinde kalbim vardı

der bir yerinde şarkının sanat gunesi. nar, kalp...bin parça...
    #2986816 (nevai, 11.02.2008 12:12)
  4. bahçıvan kelimesinin doğru yazılışıdır. bir bahçevan hakkında yapılmış en güzel filmlerden biri de jerzy kosinski 'nin bir romanından uyarlana bir yerde * adlı filmdir.
    #2986837 (basri, 11.02.2008 12:20)
  5. elmayı alan bilir oy oy.
    şeftaliyi satan bilir oy oy.
    güzel kızın sevmesini oy oy.
    kimsesiz yatan bilir oy oy.

bahçevan geldi.
    deh deh dül dül.
    sen düldülsün ben bülbül.

şu dağlar olmasaydı oy oy.
    çiçeği solmasaydı oy oy.
    ölüm allahın emri oy oy.
    ayrılık olmasaydı oy oy.

bahçevan geldi.
    deh deh dül dül.

ayvalarım sarardı oy oy.
    deli gönlüm karardı oy oy.
    yare narı yolladım oy oy.
    içinde kalbim vardı oy oy.

bahçevan geldi.
    deh deh dül dül.
    #2986849 (the yavsak redemption, 11.02.2008 12:24)
  6. başrollerinde zeki müren ve belgin doruk' un oynadığı bol hüzünlü bir yeşilçam melodramı. zeki müren' in oyunculuğu takdire şayandır.
    #3187183 (Lynyrd, 25.03.2008 04:19)

© 2008 - uludağ sözlük

bahcevan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bahcevan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahcevan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lambda » korkunov » yalnizligin anlasildigi anlar » metroda gorulen kiza asik olmak » turk lirasi » insan insani siker mi hic » su cilgin tikiler » hayali kurdistan haritasi seklindeki havuz » selim bayrak » taksimetres kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games