bahcelievler de polis dehseti 

kapat

1. herkes konuşuyor, yok adam masummuş falan.

inanmıyorum, neden yalan söyleyeyim. bahcelievler gibi pislik bi mekanda, polisin sırf yanlış anladığı için birini vuracağına inanmıyorum.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta.

o değil de polis bu kadar sahipsiz mi yahu. bi allah'ın kulu adam masum olabilir demiyor. dahası her önüne gelen polisin yetkilerini almak için aç köpek gibi saldırıyor.

sonra ne mi oluyor, polis üniformalı sıradan biri oluyor. gece serserilik yapan gençlere ses çıkaramıyor. sonra o serseriler gece gezen kız kardeşini bafileyince, suç yine polisin oluyor.

bak amerikaya, polisgüç sahibidir. bak ingiltere'ye, istersen polise karşı gel.

bak türkiye'ye, polise küfür et adam ses çıkaramasın. sonuçta bu da insan. patlar bi noktada.
    #3783327 (zenci nicki, 07.08.2008 13:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bahcelievler de polis dehseti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahcelievler de polis dehseti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahcelievler de polis dehseti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bahcelievler de polis dehseti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » golden brown » son dilegi » prejudice » turkiye turklerin dir » silik hayta » bugun laiklik icin ne yaptin » bir derdim var » delikanlilikta nihat dogan ust limiti » sozlugun gundeminin sevismek olmasi » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » y yi bulmak icin x e deger vermek » prison break » nerde aksam orda sabah yasamak » caner kurtaran » fasta di liberazione » jose mourinho » dogo » sean john » turk kizlari » hayalettin