bahcalarda kum dari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bahcalarda mor meni
  2. bahcalarda zerdali
  3. dari
  4. patlamis dari
  5. dari patlatmak
  6. kaynamis dari
  7. evlerinin onu dari
  8. ben bir avuc dari olsam
  9. ben bir avuc dari olup
  10. dibine dari ekmek

© 2008 - uludağ sözlük

bahcalarda kum dari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahcalarda kum dari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahcalarda kum dari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » mavi tur » erkeklerin guzel kadin zaafi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » kaderimin cv si » bir gun » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » ders calismaya baslama gazi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » turk dizisi cekmek icin gerekenler » 50 cent » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » oguzhan ozyakup » ask kazandirir » don t bother me » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » savas ve kadin » night ark » ataturk un karga kovalarken olmesi » irriducibili » akp biyigi » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » sigarayi birakmanin zararlari » cahillikler kitabi » sozlugu yonja com a cevirmek » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » 1900 efsanesi » last fm » ali cevat akkoyunlu » ask genclestirir » tala karinca yumurtasi yagi