bahattin karakoc 

kapat
  1. 1930 yılında kahramanmaras'ın elbistan ilçesinde doğdu. ilköğrenimini memleketinde yaptı. adana duzici koy enstitusu'nde okudu. hasanoglan koy enstitusu'nden mezun oldu. Kahramanmaraş'taki sağlık kuruluşlarında sağlık memuru olarak çalıştı. 1982'de emekli oldu. Çeşitli gazete ve dergilerde yazdı. K.Maraş'ta dolunay dergisini çıkardı. Her yıl düzenlenen dolunay siir solenlerini başlattı. beyaz dilekce adlı şiiriyle turkiye diyanet vakfi munacaat yarismasinda birincilik kazandı. *
    ihlamurlar cicek actigi zaman adlı güzel şiirin şairi. *
    #2577508 (enemyof, 10.11.2007 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

bahattin karakoc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bahattin karakoc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahattin karakoc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacma sorulara sacma cevaplar » the oc » bugun hirsizi affeden yarin apo yu affeder » the killers » marcos antonio senna da silva » para para para » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » kartal hasan dogan spor kompleksi » pkk yi pe ke ke diyerek okuyan insan » matthias steiner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games