bahari bekleyen kumrular gibi 

kapat

1. sözü ali tekinture'ye bestesi ise coskun sabah'a ait şarkı...

baharı bekleyen kumrular gibi
    sen de beni bekle sakın unutma
    elleri havada gözlerin yolda
    bir tanrıyı bir de beni sakın unutma

çınladın durdun kulaklarımda
    süzülen yaşsın yanaklarımda
    bir şarkı oldun dudaklarımda
    senin sevgini söyledim durdum

ben de unutamam geçse de yılla
    seviyorum seni dünyalar kadar
    dudağında ismim gözünde yaşlar
    bir tanrıyı bir de beni sakın unutma

çınladın durdun kulaklarımda
    süzülen yaşsın yanaklarımda
    bir şarkı oldun dudaklarımda
    senin sevgini söyledim durdum
    #95638 (ferrole, 02.03.2006 10:34)
  2. bulent ersoy'u ülkede bir gecede meşhur eden şarkı...
    #95639 (ferrole, 02.03.2006 10:36)
  3. "petrol kralları" adlı yapımda oyle bir soylerki bunu metin akpinarakıllara zarardır doğrusu. kesin izlenmelidir.
    #829078 (vincentvega, 08.11.2006 00:40)
  4. umit besen şarkısı.
    Baharı bekleyen kumrular gibi
    Sende beni bekle sakın unutma
    Ellerin havada gözlerin yolda
    Bir tanrıyı birde beni sakın unutma

Çınladın durdun kulaklarımda
    Süzülen yaştın yanaklarımda
    Bir şarkı oldun kulaklarımda
    Seni sevdiğimi sakın unutma

Ben de unutamam geçsede yıllar
    Seviyorum seni dünyalar kadar
    Dudağımda ismin gözümde yaşlar
    Bir tanrıyı birde beni sakın unutma
    #916548 (darkness nights, 27.11.2006 14:20)
  5. Bülent Ersoy'un popstar alaturkada coşkun sabah ile düet olarak söylediği şarkı açıkça tüm türkiye'ye gösterdiki bülent ersoy sözümona sanatçı, coşkun sabah gerçek sanatçıdır...zaten ersoy coşkun sabah'a ait olan bu best ile yıllar önce meşhur olmuştu..görünen şudur ki o gece yapılan düette coşkun sabah vezir, bülent ersoy rezil oldu...o ne sestir, o ne ud çalıştır, o ne endam o ne karizmadır öyle yaaa...
    #1069109 (valmontt, 28.12.2006 06:55)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=8eem8feqJ3o +
    #1113454 (mulayim, 06.01.2007 06:03)
  7. 1978 yılında coskun sabah tarafından bestelenmiş en güzel türk sanat müziği parçalarından biridir.
    bulent ersoy 1971 yılında müziğe başlamış ve 1974 yılında maxim de çıkmıştır. 1978 de ise izmir fuarında bu şarkıyı ilk defa söyleyerek o, şarkının meşhur olmasını sağlamıştır. sanatçılar beğenilmeyebilir. ama, verdiği emek asla küçümsenmemelidir.
    #1113507 (ipek5, 06.01.2007 07:57 ~ 08:42)
  8. ferdi özbeğen'den dinlenmesi gereken şarkı.
    #1770066 (tavukbalikkellebunlaryenirelle, 15.06.2007 01:10)
  9. --spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=D6BpyS_zrkM +
    --spoiler--

coskun sabah'ın kendi bestesi olan bu şarkıyı canlı performansı ile dinlemek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz.
    #1779416 (valmontt, 17.06.2007 04:19)
  10. çınladın durdun kulaklarımda...süzülen yaşsın yanaklarımda..bu da başka bir canlı performansı aynı şarkının..coşkun sabah'tan..

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=nfaroLps4g4 +
    --spoiler--
    #1779418 (valmontt, 17.06.2007 04:21)
  11. muhayyer kurdi makami ndaki eser. en guzel yorumu da coskun sabah tarafindan yapilmistir.
    #1924458 (Nick Gereksiz mi ne, 13.07.2007 07:36)
  12. (bkz: arpaci kumrusu)
    #1924509 (galapagoslu iguana, 13.07.2007 08:40)
  13. metin akpinar'dan dinlenesi şarkı.
    #1924612 (vincent vega, 13.07.2007 09:46)
  14. gözyaşından başka sevgilisi olmayanların, unutamayanların, asla unutamayacakların şarkısı.
    #3994189 (chucklet, 22.09.2008 08:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bahari bekleyen kumrular gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahari bekleyen kumrular gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahari bekleyen kumrular gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bahari bekleyen kumrular gibi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» coskun sabah » webcam diyaloglari » siz hic karniyarigini bekleyen pilav gordunuz mu » ali tekinture » bir tanriyi bir de beni sakin unutma » on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » tuvalette internete girmek » titan arum » sozluk bana kari bul lan allahsiz » edin dzeko » liam finn » akcam » cemal bacadan gel » her sabah olmayan biriyle uyanmak » golgesizler » rayad » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » buyuk gazetelerde cok yayinlanmadi bu » yazar neden yazar » collezione » kurban bayramindan nefret etmek » istanbul bana dar » anneanne ve pismis et » abdurrahman arslan » tematik mode » icinde sakli » leblebi tozu taso su tabancasi meybuz