bahar gelmis neyleyim 

kapat
  1. insani fena eden t.s.m. eseri. buyrun sözleri:

bahar gelmiş neyleyim
    neyleyim baharı yazı, sen olmayınca
    eleleydik bir zamanlar
    gözgözeydik, dizdizeydik
    bizbizeydik bir zamanlar
    yaz oldu, bahar oldu şu yalancı dünyada

hayat güzeldi senin yanında
    yalanmış aşkın, yazık ki aldandım
    ümit verirken güzeldi dünyaya
    seven yanarmış, yazık sana kandım
    bahar gelmiş neyleyim
    neyleyim ah sen olmayınca
    #951007 (mulayim, 04.12.2006 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

bahar gelmis neyleyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bahar gelmis neyleyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bahar gelmis neyleyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the man who sold the world » studyoda gerginlik » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » supernatural » iphone 3g » milan baros un hazimsizlik yapmasi » mesut ozil » idgami misleyn » tikky mouse » t bag » turgay bahadir » aral ithalat » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mantar » bunu yapan turktur dedirten olaylar » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » samy deluxe » polo garage » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » fethullah gulen » hebeley episode iii » cok pis polemige girerim » depeche mode » zeynel dinler » matrixxx » lions in a cage