baglasan durmam 

kapat
  1. bengü'nün piyasaya çıkardığı son albümünde yer alan güzel şarkısı. ayrıca 4. klip parçası.

sözleri:

benim ol desen olmam
    hadi kal desen kalmam
    sana hiçbişey vaad etmedim ki
    bağlasan durmam

henüz yeni yeni açildi gözlerim
    daha dünyayi görücem ben
    darilip alinma birtanem
    daha bin kere sevmeli ölmeli
    aşka aşik olucam ben

henüz erken az eğlenicem
    evin yollarini kaybedicem
    aşik olup dönüp başa
    biraz da kendimden geçicem

sakinma beni gözünden
    ben geçtim her sözümden
    gün olur geri dönerim
    önce aşk gelsin elinden
    daha bin kere sevmeli ölmeli
    aşka aşik olucam ben
    #328128 (gonulcelen, 08.06.2006 12:39)
  2. serbest cagrısım ürünü klibinde sarkıyı söyleyenin mumyalastırıldıgı turkce katliamcısı gereksiz sarkı.
    #674544 (tiz kellesi vurula, 28.09.2006 17:57 ~ 21:14)
  3. bengu'nün en güzel şarkılarından birisi.
    #1145760 (gift, 13.01.2007 09:47)
  4. bir insan gitmek istedigindeonu kimsenin tutamayacagını açıklayan sözcük.
    #1145773 (enginar, 13.01.2007 10:00)
  5. (bkz: yeni uuser olacaklara nick onerileri)
    #3796323 (ctrlshiftenter, 10.08.2008 02:24)

© 2008 - uludağ sözlük

baglasan durmam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baglasan durmam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baglasan durmam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bay wc kadinlar tuvaleti » jon bon jovi » turk dis politikasi » o degil de bir sehrazat vardi ne oldu ona » sivi azot » theodor wiesengrund adorno » amiga oyunlari » stockholm sendromu » iasos » fenerbahce galatasaray kardesligi » yagmurun yagmasi iyidir » bismil » avangart » paranoia » cevat kelle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlugun server yenilemesi » atilla dorsay » jesus stole my baby » akustik gitar » fatma seher erden » u 21 » kutuplardaki balik tutmaya calisan kedi » hellboy 2 the golden army » jason statham » karsilastirmak » eses taraftari porsuk canavari » beyazin gorunmez hali » tat kuleleri » cocuklardaki dayak yeme istegi » hasan cihat orter