baglar gazozu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baglar
  2. baglar gazoz
  3. ati ip kariyi sik baglar
  4. o beni baglar
  5. kimyasal baglar
  6. kovalent baglar
  7. iyonik baglar
  8. daglar baglar
  9. bedri nin gazozu
  10. bodrum gazozu

© 2008 - uludağ sözlük

baglar gazozu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baglar gazozu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baglar gazozu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izlanda milli futbol takimi » iki ucu boklu degnek » kafa izni alan moderator » kurtlar vadisi pusu » miletli aspasia » anketsiz hayat odunsuz sobaya benzer » dusty kid » yaran laf sokmalar » gay » babalar operasyonu » isik islamda diyen bebek » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » akp ye oy verme nedenleri » aktutun saldirisi 16 gun onceden biliniyordu » gulce baser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilisinden ayrilan birine soylenmeyecek sozler » turkiye nin dusman oldugu ulke ve gruplar » hicbir sey » paulie walnuts » uds » sozlukte mutevellit kelimesinden gina gelmesi » abazanligin kotu bir sey gibi gosterilmesi » istinye karakolu » cem yilmaz replikleri » the french connection » sokak kopekleri » johnnyturhan » stars » kursu sosyalistleri » simpo