bagislayin 

kapat
  1. 'affedin' anlamında tek kelimelik emir cümlesi. zannımca, organ bağışı kampanyasına güzel bir slogan olabilir bu keli; tabii tek başına değil...
    #1287782 (abra kadavra, 11.02.2007 01:08)
  2. Bağışlayın, eğer denizin köpüğünden
    daha çok ışık sızmadıysa gözlerimden,
    bağışlayın, çünkü korunmasız
    yayılır benim göğüm
    ve sınırsız:
    tekdüze benim şarkım,
    sözcüklerim kasvetli bir kuş.
    kayalardan ve denizden bir direy.
    avuntusuzluk
    kışsı. bozulmaz bir gezegende.
    Bağışlayın suyun kayadan ve deniz köpüğünden
    o sonsuz nakaratını, sonsuz abuk sabuk konuşmalarını
    gelgitin:işte böyledir benim yalnızlığım:
    apansız gürleyişinde savrulur tuz
    saklı varlığımın duvarlarına, böylece
    kendim
    denizde,
    çanlardaki çanların sesiyle
    kendini tekrarlayan enlemin
    ve kışın bir parçası olurum,
    sessizliğin bir parçası, bir yele gibi ağır,
    yosununki gibi bir sessizlik, batmış bir şarkı.

pablo neruda
    #2264415 (demester, 05.09.2007 01:23)

© 2008 - uludağ sözlük

bagislayin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bagislayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bagislayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» skolastik dusunce » abbas guclu » yeliz yesilmen » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak » 4 hanif » trafik polisi vatandas diyaloglari » fenerbahce » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » gercek iskender savaslari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games