bagisla sevdigim 

kapat
  1. kırşehir yöresi türküsüdür.

Bağışla sevdiğim hakkı seversen
    Gel ağlatma beni eller içinde
    Hep bizi söyleşir bu devri alem
    Beni destan ettin eller içinde

Hasretin sineme yareler açtı
    Kaybettim aklımı fikrim dolaştı
    Aktı gözüm yaşı sele karıştı
    Dost eline gider seller içinde
    #970385 (kara hilal, 08.12.2006 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

bagisla sevdigim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bagisla sevdigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bagisla sevdigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz etli prens » nesquik » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » money » ehliyet sinavi » feridun duzagac » frikigin cift vurusa donusmesi » nietzsche agladiginda » celestial teapot » bekaret » amc » anneanneden duyulan atasozleri » asante » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siir kadindir » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » istanbul arkeoloji muzesi » ecce homo » prezervatif » ismail aq » dp perfumum » 100promil » abisesque » yuzen balon » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » serbest kararlilik » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » sacriter » tanimadigin kizi msn e eklemek