bagirtlak 

kapat
  1. Batı Palearktik bölgesindeki en büyük Bağırtlaktır. Kuyruğu kısa, karnının tamamı siyahtır; kahverengi bağırtlaktan daha iri ve kısa kuyrukludur. Erkeğin başı açık gri, gıdısı turuncu, boğazı siyah, göğüs şeridi ince ve siyahtır. Dişinin göğsü siyah beneklidir, göğsünün ve karnının arasında açık renkli bir kuşak bulunur. Uçuşta beyaz kanat örtüleri koyu renkli telekleriyle ve karnıyla güçlü bir kontrast oluşturur.
    #3619199 (muroyimte illeb imakez, 04.07.2008 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

bagirtlak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bagirtlak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bagirtlak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konferans vermek » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » ohsss » askere gitmeyi reddetmek » camur » otobuste telefon kapatmak » tony joe white » manisa kebabi » fazil say » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » uc kamasutra bir playboy okumak » sozlukteki fenerbahceliler » how i met your mother » dmc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacak viski » hayal kirikligi » imhotep » psikopat kadin » dero birlikleri » televizyon programinda takla atan kadinlar » vanti lator » sozlugu kizlarin yonetmesi » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » hic param yok » tumen » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » supermen » dave seaman » fight club