bagdat kafe 

kapat
  1. aylin aslim'ın geri vokal yaptıgı bulutsuzluk ozlemi'nin başarılı parçası..

yolumuz uzun yavrum
    sen leyla ben mecnun
    maksat bağdat babil'in kulesi
    en kolay yol çöl en kestirme
    lakin yaşlı kahin der dur gitme
    orda taş üstünde taş
    omuz üstünde baş kalmadı

fırtınadan kumlar içimize sızar
    çöl rüzgarı yüzümüzü kavurur
    dudaklarımız çatlar
    serap görür gönlüm mü avunur
    şu gelen yarim mi
    göster yolu kahin çok yorgunum
    bekler o şimdi beni
    çok geç kaldım
    buluşmam lazım bağdat kafe de

bağdat kafe
    varamadım hala

gittik mi gidebildik mi
    yoksa kaybolduk mu
    gördüklerimiz neydi, büyülendik mi
    yolun sonu neresi
    hani kent nerde
    göster yolu kahin çok yorgunum
    bekler o şimdi beni
    çok geç kaldım
    buluşmam lazım bağdat kafe de

bağdat kafe
    varamadım hala
    orda buluşamadıktan sonra.
    #91387 (MANSON, 27.02.2006 22:59)
  2. bağdat cafeeeeeeeee! varmadım hala!!!! şeklinde bir nakaratının olduğu bulutsuzluk özlemi grubunun bir şarkısı.
    #469841 (kadir850, 28.07.2006 11:38)
  3. muzigi icimizi sizlatan bir bulutsuzluk ozlemi parcasi..
    #705270 (c2d, 07.10.2006 14:37)
  4. zamanında klibi yasaklanan! çok güzel bir bulutsuzluk özlemi şarkısı.
    #1328862 (martilarisevenadam, 21.02.2007 01:10)
  5. bulunamayacak olan kafedir.
    #1393859 (gudnayt, 09.03.2007 21:09)
  6. gerçekte hakikaten öle biyer olup olmadığı sorulan fakat Mojave Çölü'nün ortasındaki kuş uçmaz kervan geçmez biryerde olduğu söylenmektedir.
    #1396740 (DayDreamers, 10.03.2007 18:25)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=3WG3XiSaSAw +
    #1425833 (vernon sullivan, 18.03.2007 13:49)
  8. savaşın ortasına aşk koyan şarkıdır.çoktan yerle bir edilmiş, enkazlar altında evler, okullar, bedenlerle birlikte ruhlar, duygular da kaybolmuştur.ama biri sahip çıkmış yitip gidenleri canlandırmanın peşine düşmüştür, kahraman bu sefer yok olmuş belki de hiç var olamamış bir cafedir.bulutsuzluk özlemiyle yeniden farkedilir ki savaş acıdır,kan dondurucudur.
    #1627494 (kumdankaleler, 10.05.2007 12:39)
  9. neresidir bağdat kafe,nerden gidilir yardımcı olanı göremediğim ama bulmak için herşeyimi vereceğim şarkıdaki mekandır.
    #1814414 (MidNiGhT, 24.06.2007 12:20)
  10. bağdat'ın durumunu anlatan bir bulutsuzluk özlemi parçasıdır.

orda taş üstünde taş
    omuz üstünde baş kalmadı
    #3930443 (LocK, 07.09.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

bagdat kafe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bagdat kafe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bagdat kafe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» red star belgrade » supernatural » hop hop yukari » yigit ozgur » the digital millennium copyright act » msn de yazisirken virgul kullanan insan » ultravesti » goooooooooooooooooooogle » fight club » bulent ortacgil in light albumu » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » max bendo » ibrahim yattara » harley davidson botlar » buhurizade mustafa efendi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » off cok yakisikliyim ulan » at yaragina konmus kelebek » google maps for mobile » dmc » televizyon programinda takla atan kadinlar » vonal » morel eskisehir lgbtt olusumu » dimitar ivankov » deniz feneri dernegi » kerim akbas » makarna sicmak » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » kareem said » alternatif var misin yok musun diyaloglari » sokak kedileri