bagbozumu 

kapat
  1. ferdi tayfur'un seslendirdiği bir şarkı.

BiR BAĞ BOZUMUYDU GiDiŞiN
    PLAJLAR BOŞALMIŞTI
    BiLMEM FARKINDA MIYDIN HALiMiN
    AKLIM SANA TAKILMIŞTI

NASILDA GEÇiVERDi KOSKOCA BiR YAZ MEVSiMi
    SONUMU BiLE BiLE YAKMIŞIM KENDi KENDiMi
    SENSiZLiK ÇÖKÜVERDi UZANAN SAHiLLERE
    iSMiNi HAYKIRIRIM ÇIĞLIK ÇIĞLIK DENiZLERE

BiR DAHA GÖRECEK MiYiM AŞKLARIN EN GÜZELiNi
    ŞiMDiDEN ÖZLER OLDUM O GÜZEL GÖZLERiNi

SENiN OLDUĞUN YERDE YAĞMUR VAR MI
    KAR BAŞLADI MI YOKSA GÖNDEREĞiM SANA
    GÖNDERECEĞiM GÖZ YAŞLARIMI
    #574156 (palta, 24.08.2006 23:27)
  2. sonbaharda , bağlarda ürünlerin toplanma zamanıdır.
    #574246 (spina, 24.08.2006 23:58)
  3. resat nuri güntekin dudaktan kalbe adlı eserinin ilk on sayfasında uzun uzadıya anlattıgı yazarın anlatımından dolayı akıllara kazınacak kadar etkili ; üzüme aşık olunması neden olacak şekilde tasvir ettiği dönem.
    #580009 (thiothrix, 26.08.2006 22:34)
  4. yeni turku'nün gunebakan isimli albümünden derya koroglu imzalı bir enstrümantal parça.
    #613497 (vernon sullivan, 07.09.2006 00:15)
  5. bağbozumunun kolektif lirizmine ziyadesiyle denk düşen bir yeni turku parçası.
    #613505 (zibende, 07.09.2006 00:20)
  6. arabesk sevmeyebilirsiniz. ferdi tayfur sevmeyebilirsiniz.
    hiçbir gerekçe, bu şarkıdaki ruhu anlamanıza mani olamaz.

"bir daha görecek miyim asklarin en guzelini
    şimdiden özler oldum o güzel gözlerini."
    #3072385 (kisisel ileti, 28.02.2008 21:15)
  7. düşbozumu*
    #3072649 (sefokrat, 28.02.2008 22:15)
  8. üzüm salkimlarinin kesilip, kuru üzüm, pestil, pekmez vs. ürünlere cevrilmesiyle son bulan aktivite.
    #3783368 (gazikentli, 07.08.2008 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bagbozumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bagbozumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bagbozumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » jet motoru » sozumona » beziman » albert einstein » migfer » faati » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » moderasyon » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » kurtlar vadisi pusu giray » vanity is definitely my favourite sin » pes 2009 » get up » insanlardaki yapmacik ask meraki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » aseksueller mi dover escinseller mi » ilk ucus » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » erotofobi » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » uyumadan once the bards song dinlemek » oje » ece erken » kucuk istanbul » atsizcilar com » al sana bir gobek ver bana bir bebek » erdal sarizeybek » birol guven in lost senaristi olmasi