bag evi 

kapat
  1. üzüm bağı sahibinin aynı yerdeki evidir. küçüktür ama işlevseldir. ailenin çocuklarının unutulmaz anılarını biriktirdiği mekandır aynı zamanda.
    #907072 (collector, 25.11.2006 12:37)
  2. GENELLiKLE TECAVUZ HABERLERiNDE ZiKREDiLEN EGRETi YAPi.

bagciya bag evinde tecavuz ettiler

" ...hasteneye kaldirilan bagci, polise verdigi ifadesinde, zanlilarin uzum istemek bahanesiyle kendisine yaklastiklarini.. soyledi. bagciya tecavuz tibben de dogrulandiktan sonra, yakalanan zanlilarin asil niyetlerinin uzum yemek degil bagciyi duzmek oldugu anlasildi... zanlilarin ifadesini alan savci basina yaptigi aciklamada suclularin pisman olduklarini, bagciya once uzum yemek icin yaklastiklarini, daha sonra dovmede, en nihayetinde ise - ani bir karar degisikligiyle - tecavuzde karar kildiklarini ifade etti. isin ayrintisin ogrenen galeyana gelmis halk ise: tecavuzculerdeki bu ani karar degisikligine neden olarak bagcidaki muhtesem g.tu, hedef gostermekte..ben falan filan...televizyonu, bag evi. "
    #3400146 (judas, 15.05.2008 13:54)
  3. ileriki yıllarda bozcaadada sahip olmak istediğim evdir.bir bağ bozumunda 'bozcaada uludağ sözlük zirvesi' yapabileceğimiz mekan olacaktır..
    #3400991 (bendedoktorum, 15.05.2008 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bag evi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bag evi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bag evi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatima spar un die freedom fries » phoenix mercury » smellofsmyrna » ufuk bigay » nintendocu » david guetta » anneye bilgisayar kullanmayi ogretmek » sozluk saatinin ileri olmasi » buy more » de baglaci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci