bad boys 2 

kapat
  1. bilgisayar oyunu da vardır, çok sürükleyici değildirü vakit geçirirsiniz, üç günde bitirilir.
    #2087534 (pezzo-soprano, 07.08.2007 19:05)
  2. michael bay'in yaptığı, başrolerinde will smith ve martin lawrence'ın oynadığı ve feci halde abd propagandası yapan kötü film. filmde sürekli rusları ve kübalıları kötüleme, onları uyuşturucu kaçakçılar ve pis adamlar olarak göstermiş. gerçi bir çok hollywood filmleri böyle alttan alttan abd propagandası yapar. amerikanın yediği haltları artık bütün dünya biliyor. kitleler tarafından sempatizanlık için bu tarz filmler yapılıp, o kitleler kandırılıyor... abd iyi birşey değil kardeşim, sakın kanmayın bu yalanlara... sinirlendim ya...
    #3797268 (barutyiyici, 10.08.2008 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

bad boys 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bad boys 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bad boys 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mrrepla » hirka » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » zonguldak » bulent ortacgil » yumatu » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » emre belozoglu nun sakatlanmasi » objebi » tuvalete en son kim girdi sorusu » private emotion » ekrem dumanli » how i met your mother » komur demokrasisi » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran basliklar » cuk gibi insan » bebek okan » isine gelmeyince isine gitmemek » osman pamukoglu » hop hop yukari » defansif orta saha » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » bakir » bagdat fragmani » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » susuz anadolu ogretmen lisesi » yasananlar anlatilmaz » dedirten dedirten insan