back to back connection 

kapat
  1. sırt sırta bağlanma. iki aygıtın aralarında başka bir devre ya da ağ bulunmadan birinin çıktısının öbürünün çözümleyeceği şekilde bağlanması. (Fra. connexion dos à dos)
    #2709143 (endirekt serbest vurus, 17.12.2007 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

back to back connection başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. back to back connection ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu back to back connection nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece vakti disarda gezen kiz » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » busbutun kapitalistlesen martilar » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » orta turkce » desmodus rotundus » aciz olmak » badlik amiri » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » jean amerika nin salvaridir » kurtlar vadisi pusu » devil in her heart » asik olunasi kadinlar » a fine romance » i wanna be your man » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » 12 01 2007 » tsk » zoey 101 » ilk planor » como el agua » kuresellesirken top olmak » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » sozlugun en durgun oldugu saatler » kolpacino » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » sinan engin bilgisiyle istifa etti » kevin martin » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi