bacanakopedia 

kapat
  1. aman heri'nin keşfi olan "dil dile değmeden dil öğrenilmez" lafından yola çıkarak hazırlanmış muhteşem, hatta muhteşem ötesi ve hatta onun da ötesi süper bir dil öğretim tekniği.
    #3284642 (cumingsoon, 18.04.2008 00:59)
  2. son zamanlarda yabancı dil öğretiminde çok popüler bir yöntem olan suggestopedia'ya anti-metod olarak geliştirilmiş, ingilizce'yi 2 saatte öğreten yöntemdir. "dil dile değmeden dil öğrenilmez" felsefesini düstur edindiğinden, "hi with me to disco, sex?" diye başlayan diyalog girişimleri 2 saat sonra akıcı ve yapıca doğru cümlelerle nihayet bulacaktır. kıçımdan uydurduğum bir başka kavram için (bkz: work and pray)
    #3293763 (aman heri, 20.04.2008 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

bacanakopedia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bacanakopedia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacanakopedia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» independent project » sevisgen sipalar » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » gammaz yazarlar » tobias beecher » rhetorical question » majdanek » deprem » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » dugmele dugmele » bayer » nokia n73 music edition » tabutta rovasata » hic param yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edi bese pkk » yaprak sarmasi » lig tv yorumculari » bunu yapan turktur dedirten olaylar » marcos antonio senna da silva » kecilere prezervatif takmak » uc horan kilisesi » beymen » sekte » kurt coban » uc kamasutra bir playboy okumak » kaos gl » besinci nesil silik » git adam ol da gel » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi