bacanak 

kapat
  1. kızkardeşlerle evlenen erkeklerin birbirlerine göre durumuna verilen isim.
    (devedikeni, 28.01.2006 21:50)
  2. erkeğin eşinin kızkardeşinin kocası. genelde bu kelime gençler arasında yaygın olarak kullanılır. iki erkek arkadaştan birinin sevgilisi varsa yalnız olan er kişi "senin hatunun kizkardeşini bana ayarlasana" edasıyla kullanır bunu.
    (liberty, 28.01.2006 22:14)
  3. piknikteki tavla arkadaşı..... (bkz: piknik yapan turk erkegi)
    (Mosquito, 28.01.2006 22:30)
  4. (bkz: baco)
    (koko, 18.07.2006 15:45)
  5. farsça : bacanak
    rusça: bacınak
    yunanca: bacanakis
    (sosyalpenguen, 10.10.2007 11:51)
  6. balkon yolculugu adlı şahane karma albümdeki bir parça.
    tek kelimesini anlamayı geçtim (bacanak hariç), ne dilde söylendiği bile anlamıyorum. ama bu göbek atma isteğimi zerre azaltmıyor tabii.
    (havada bulut, 02.04.2008 21:00)
  7. iğrenç bir sıfattır, bacak, baca, bacı; bu kelimelerin mix edilmiş hali gibi durmaktadır.
    (karin, 07.05.2008 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cirith ungol » 402 numarali sinif » sarimsakli ekmek » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » acele bir degisime ihtiyac duymak » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » metal gear solid 4 guns of the patriots » truman capote » youtube un meme yapmasi » ayla algan » berraksu » 17 mayis 2000 » yapi ve kredi bankasi » dinsadansdjeveldyrkaar » takvim » circus » aptal sarisin » inquire » deli husnu » entry ve nick uyumu » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » avrupa yakasi » the day as burzum killed mayhem » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » kipa » musayit » bilkant » park and ride » ceddin deden neslin baban a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa