bacak fetisisti 

kapat
  1. erkelerin orta okul ve lise yıllarında yaşam felsefesi olarak gördükleri fetişizm türü.
    #850633 (cramp, 12.11.2006 23:19)
  2. fetişizm bir hastalık değil bir beğeni dürtüsüdür. bacak fetişizmide bunun bir parçasıdır. göğüs ve kalça fetişizmi en genel görülenidir türk erkeklerinde **.
    #850678 (karpuzkabugu, 12.11.2006 23:27)
  3. bacakları yalamak, öpmek isteyen insandır. kıçını açsan bakmaz, en önemli obje bacaktır onun için.

(bkz: ben bununla tanıştım)

ayrıca türk erkeklerinin %90'ı filan tahminimce bacak fetişistidir. çünkü türk kadınları pek mini etek giymiyor ve erkekler de pek bacak göremediği için görünce çıldırıyor. durum böyle başlamıştır esasında.
    #4264086 (slywitch, 22.11.2008 11:34)
  4. fetişist değil normal erkektir. fetişizm aşırı beğenme, saplantı derecesinde bağlanma duygusudur ve bir erkeğin kadın bacağını aşırı beğenmesi saplantı olarak nitelendirilebilecek birşey değildir. erkek olan zaten bilir bunu. ha aşırı derecede sadece bacağa hasta oluyorsa fetişist denebilir, ama fetişist olan birçok erkek de bacağa ilgi duyabilir. hanginiz lisede kalemi düşürdüm ayağına sıranın altında elinize vermediniz ki? ayak fetişistiyim, ben öyle şeyler yapardım mesela. demek ki neymiş, bacak fetişisti olmak çok zormuş, bacağa ilgi duymak normalmiş.
    #4264097 (der meister, 22.11.2008 11:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bacak fetisisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bacak fetisisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacak fetisisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bacak fetisisti. Copyrights of the articles are belong to their authors.