bacak bacak ustune atan kadinin vermesi 


kapat
  1. bacak bacak üstüne atan kadının tek amacının cinsel mesaj vermek istemesi, karşısındaki kişiye açık bir şekilde seksi kadın görünmeyi arzulamasından dolayı meydana gelen düşüncedir.
    #3092677 (abdulrezzak ergecbasan25, 04.03.2008 15:18 ~ 15:20)
  2. üstüne bacak atılan diğer bacağın kime ait olduğunun önem arz ettiği önerme. bu bilgi ışığında şey edersek daha doğru etmiş saylanırız.
    #3092697 (kuzgun, 04.03.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

bacak bacak ustune atan kadinin vermesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bacak bacak ustune atan kadinin vermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacak bacak ustune atan kadinin vermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankaragucume gidiyor boyle yasamak » erkeklerin erkekliklerini hissettikleri anlar » cocugunu aglatan esyalari doven anne » yapma cocugum yapma evladim » gervasio deferr » eskiya » kim bu gozlerindeki yabanci » eksi oy verildikce imanim artiyor » san marino ulku ocaklari » the impossible quiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games