bacak arasindan sarkan beyaz kaskol modasi 

kapat
  1. beyaz tas gibi kafaya geçen bereyle kombinasyonun tamamlandığı kaşkol. (bkz: mahsun kırmızıgül)
    #50907 (cikarinbeniburdan, 03.02.2006 12:44)
  2. bu aralar çok sık gördüğüm,"karizmatik olucam,ilgi çekicem" gibi nedenlerle başlatılan moda.zira atkının,kaşkolun görevi bellidir.*
    #50930 (Elendil, 03.02.2006 13:07)

© 2008 - uludağ sözlük

bacak arasindan sarkan beyaz kaskol modasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bacak arasindan sarkan beyaz kaskol modasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bacak arasindan sarkan beyaz kaskol modasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yol su elektrik » sekte » eric prydz » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » gammazim ben » komet » windows 7 » mutlulugun resmi » tikky mouse » seni anliyorum » ntv muhabiri » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » ahah » okulu cok seven ogrenci » abgeschopftes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mother north » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » sevismek icin bahane aramak » yarim yarim yarilmak » emirst » zoraki tanim » her sey cok guzel olacak » sevgilinin eski sevgilisi » ozlemek » sozlukte pazartesi sabahi » bu ne bohem ya » sevgilinin ateist olmasi » son istasyon » youtube » mutfak robotu