babathema 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah in baba yapmadigi kisiye baba demek
  2. sirin baba nicin baba sorunsali
  3. haci baba nin tekkesi vs ali baba nin ciftligi
  4. baba golu gordun mu baba
  5. baba parasiyla baba olmak
  6. zengin baba yoksul baba
  7. baba baba yaz okulunu kazandim
  8. sirin baba nin baba olamamasi
  9. alo baba nasilsin baba
  10. baba dedi baba

© 2008 - uludağ sözlük

babathema başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babathema ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babathema nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazikistan cumhuriyeti » bir tanem » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » coco bandicoot » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » ikariam » yaran tekel bayii isimleri » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » wallace spearmon » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games