babasi kizi telinden arar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mafya babasi kizi olmak
  2. kiz babasi ile erkek babasi arasindaki farklar
  3. sac telinden tahrik olmak
  4. bulasik telinden mesale yapmak
  5. kadinin sac telinden korkan zihniyet
  6. sac telinden tahrik olmayan insan istiyorum
  7. kadinlarin sacinin bir telinden tahrik olmak
  8. turk kizi hint kizi gibidir okuze tapar
  9. kim arar
  10. arar

© 2008 - uludağ sözlük

babasi kizi telinden arar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babasi kizi telinden arar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babasi kizi telinden arar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» libananco davasi ve cem uzan » grand theft auto iv » marcus melvin » burun killarinin biyikla birlesmesi » fate of norns » askeri darbe oldugunu sozlukten ogrenmek » ozgur cevik » durdukca pembelesen yesil renkli fantastik ruj » sinan engin » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci