babanin siyasi gorusunu benimsemek 

kapat
  1. ailenin dinini kabul etmekten pek de farklı birşey değildir.
    #1162048 (flyaway, 16.01.2007 11:48)
  2. solcu sağcı farketmeksizin, eğer baba siyâsî görüşlerini çocuğuyla konuşmaya meyilliyse ve iyi sayılabilecek bir hatipse gerçekleşmesi kaçınılmaz durum. çocuk 20'li yaşlara gelip marş basmaya başladığı zaman siyasete biraz ilgi duyarsa görüş ayrılıkları belirmeye başlar.

sosyalist vb. olan solcularda komik durur. hele sıklıkla yaptıkları gibi özgür düşünceden bahsederken.

kimseyi kınamak ya da itham etmek söylemiyorum ama namaza gitmenin veya dînî vaazlar dinlemeninin siyâsî yaklaşıma örnek olarak gösterilmesi de ilginç. yoksa tesettür siyasîdir saçmalığından sonra şimdi sıra "namaz"a mı geliyor?
    #1162071 (çakan adam, 16.01.2007 11:53)
  3. -ben tayyip e vericem yine oyumu.
    +ben vermem o imama baba söyleyeyim baştan.
    -yiyosa verme itin evladı!
    +tamam ya ne kızıyosun hepimiz din kardeşiyiz.

böylelikle babanın siyasi görüşü derinden benimsenir.
    #1162076 (papara, 16.01.2007 11:54)
  4. yurtiçi istekler ve fikirler hemen hemen aynı olsa da bilhassa yurtdışına karşı geliştirilen siyasette, babadan öğrenilen ( ya da öğrenilmeyen ) milli gelenek-göreneklerle beraber kazanılan kişilik sonucu, babanın fikirlerine benzer fikirlerin oluşması, memlekette birkaç uç parti olduğundan benzer fikirlerin paylaşıldığı babayla aynı partiye oy verilmesi.
    #1162128 (sonkuzu, 16.01.2007 12:08)
  5. (bkz: demirel in siyasi gorusunu benimsemek)**
    (bkz: baba)
    #1162132 (insan, 16.01.2007 12:10 ~ 12:26)
  6. en büyük eğitimin aileden alındığının, en büyük model ve idolün aile fertleri olduğunun kanıtıdır.
    #1162169 (eppur si muove, 16.01.2007 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

babanin siyasi gorusunu benimsemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babanin siyasi gorusunu benimsemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babanin siyasi gorusunu benimsemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rabutin » john arden » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » nutcracker » gematria » t cetveli » duzcespor » yeniceri » astronomy domine » kirk hammett a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games