babanin sehit olmasi 

kapat
  1. benim babam olmadı ama arkadaşımdan biliyorum şöyle anlatıyım.ağlasan mı sevinsen mi anlayamadığın durumdur.herkes gelir seni tebrik eder.kimsenin ölümden bahsetmediği dikkatini çekmiştir.senin dökülen göz yaşların annenin göz yaşlarının yanında bir hiçtir.sanki baban paşa olmuş veya çok üstün bir rütbeye erişmiş gibi (ki erişmiştir de) silah arkadaşlarının tebrikleriyle karşılaşırsın.ardından madalyalar takılır göğüslere.bir anda babanın ne kadar önemli olduğu aklına gelir. çıkarıp atmak istersin madalyayı ama için el vermez.baban çok değerlidir.türk bayrağıyla sarılmış tabuta sarılırsın.bir anda haberciler gözüne çarpar.onların annenin ağladığını çektiğini görünce utanırsın.çekmeyin demek istersin.ama diyemezsin.hayatın boyunca onurla hatırlayacağın bir babaya sahipsindir.ilerde babanı her hatırladığında gözlerin dolar.
    #567213 (markasiz, 22.08.2006 21:15)
  2. 3 yaşında babasının tabutu üzerinde oyuncak arabasını gezdiren çocuğun anlayamadığı, algılayamadığı durumdur.

(bkz: vatan sana canım feda)
    (bkz: şehidim emanetin şerefimdir)
    #567222 (palta, 22.08.2006 21:17)
  3. asker olup önüne çıkan türk düşmanını öldürmen için gerekli gazı veren durum
    #567326 (atuu, 22.08.2006 21:59)
  4. ''vatan sana canım feda''cümlesini beyne,yürege nakseden acı olay.
    #567339 (karpuzkabugu, 22.08.2006 22:02)
  5. hayatın boyunca içinde biriktirdiğin bütün kinleri atmak istediğin andır ama o an bile asil sehit cocugu oldugundan onu bile yapamayısındır.
    #567469 (carandiru_TSN, 22.08.2006 22:50)
  6. babanın rütbelerin en büyüğüne erişmesi ama anı zamanda senin onu tekrar göremeyeceğini bildiğin halde üzülememen durumudur.

(bkz: aklımdan geçenleri bi anlatabilsem)
    #1221447 (vainamoinen, 28.01.2007 04:38)

© 2008 - uludağ sözlük

babanin sehit olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babanin sehit olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babanin sehit olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ukte kalmasin kampanyasi » imdb puani » kov kalesi » 0 yeni mesaj » pis osuruk » giden » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » orgutlu bir halki hicbir kuvvet yenemez » asansor takim » sozlukte biri benden nefret ediyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci