babanin oglundan para istemesi 

kapat
  1. zor durumda olan babanın en son başvuracağı yoldur. hiçbir garip yanı yoktur babanın parasız kalmasının. parasız kalmak öyle garip birşey değildir çünkü, gayet olası bir durumdur hayatta. burada garip olan, babasına kendisinden para isteten hali yerinde oğuldur. nasıl bir düşünceye sahiptir bilinmez bu sözde evlat. yazıklar olsun evladıdır.
    #2335354 (ZirvaninDaniskasi, 18.09.2007 09:15 ~ 09:16)
  2. - bana para lazim.
    - bir saniye önce maziye gidelim bakiniz (#2138861)

- bu ne demek oluyor simdi?
    - görüsürüz demiştim sana, sözün özü para denilen bok bende yok muhterem pederciğim, daha demin ödeme yaptim.
    - sie sie sie sie
    - sie sie sie sie değil kahrolsun imf.
    #2335428 (mulayim, 18.09.2007 10:01)
  3. (bkz: hayatın ic burkan detayları)
    #2335432 (cehennetlik, 18.09.2007 10:03)

© 2008 - uludağ sözlük

babanin oglundan para istemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babanin oglundan para istemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babanin oglundan para istemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz cikolata » smart ftp » ben de gay im » bos gecmeyelim bkz bile olsa entry girelim » thorium » cry with a smile » epos » auf der anderen seite » marazi iliskiler » intikam boyle alinir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci