baban zeki biriydi evlat 

kapat
  1. türkçe anlamı; babanı tanıyodum, akıllı bi adamdı, taş bi ablan vardı senin noldu, umarım sende öylesindir, zeka babında yani, gerizekalı gibi durmuyosun, aslında pis bi iş yaptırıcam ama söylemeye gtüm yemiyo, büyüksün sen aslan parçasısın, gururlandırıp gtünü kaldırıcam az hazır mısın? demek.

gavur filmlerinde var. utanmadan sıkılmadan reklamdan tam 1 dakika önceye sokuşturuyolar bu repliği. zaten bunu söyleyecek herifi 100 metreden tanırım. suratında "baban zeki biriydi evlat" mimiği çıkar, arkasını tavuk döner ve önünü döndüğünde elinde bi kadeh içki ve bizim üstümüzde hafif bi şeyler. devamı daha sakat. çünkü birazdan adamın anasını karıştırıcak işe. kızlık soyadının dördüncü harfi zart zzurt. bi doğrulama maili eksik kalıcak.

neyse buraya kadar standart. şimdi sıra zeki herifin buraya kadar konuşamayan oğluna. çıkıp anamı karıştırma muhabbeti bile yapamayacak tabi ki. çünkü herif zeki dedi ya bi kere hani övdü ya bi bilgelik yapmış oldu, havalandırdı. dolayısıyla meclis başkanı gibi sözü kesip büyüklerin yanında konuşulmaz muhabbeti yapacak, haklı.

sonrası malum. gerzek esas oğlan başkasının yerine hapse girer, bu gazlıyan amca bunun nişanlsını alır 8 çocuk yapar, bizim oğlan 32 sene sonra hapisten çıkar önce bi genelev sonra da bunların yanına gider vs. böyle miydi lan?
    #4306355 (trixx, 01.12.2008 22:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baban zeki biriydi evlat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baban zeki biriydi evlat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baban zeki biriydi evlat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baban zeki biriydi evlat. Copyrights of the articles are belong to their authors.