babamin oldugu yastayim 

kapat
  1. babası olen ınsanın babasının yasına geldıgı zaman dramatık sekılde sarf ettıgı sozcukler butunu.
    #918457 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 27.11.2006 21:06)
  2. (bkz: teoman)
    #918553 (amoresperros, 27.11.2006 21:21)
  3. BiR NEVi HAVUZ PROBLEMi. teoman KAÇ YAŞINDA ÖLECEK, BABASI ÖLDÜĞÜNDE KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ GiBi. ALLAH GEÇiNDEN VERSiN GENCiNDEN DEĞiL DERLER HEMEN EKLEYEYiM, SIRALI ÖLÜM OLSUN. * *
    #2902762 (novakatinamite, 27.01.2008 10:37)
  4. her yönüyle dedeme benzeyen babamın dedemin öldüğü kırk dokuz yaşına girdiği sene telaşla beklemesi gibidir. sadece o değil tüm aile korka korka geçirmişizdir o yılı. birbirine çok benzeyen iki insanın kaderlerinin de benzeme olasılığı yüzünden.
    #2902872 (Moby Dick, 27.01.2008 11:28)
  5. babamın öldüğü yaştayım ama yaşıyorum sorunsalı.
    #2904342 (suzan avci, 27.01.2008 18:40)
  6. (bkz: paramparça)
    #3259481 (nedir yani, 12.04.2008 00:38)
  7. babamın olduğu yaştayım anlamına da gelir. babası olduğunda daha küçükmüş. sonra en son babasının olduğu yaşa gelmiş. ama babasının olduğu yaşta babası ölmüş düz mantık olarak. aristo mantığı. ne diyom ben ya.
    #3259504 (siniir, 12.04.2008 00:41 ~ 00:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

babamin oldugu yastayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. babamin oldugu yastayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babamin oldugu yastayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about babamin oldugu yastayim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleymaniye camii » sen hic ofsayt oldun mu kerim » limeware » dunya ile ilgili bilgiler » ankara alman konsoloslugu » ataturk un gittigi okullar » grup vitamin » trt 8 » bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir » hunharca isemek istemek » elsah bufe » nisan bozmak » farmakoterapi » abdurrahman camii » muhammet sahin » selanik » eskimo » kasmir hali » zenon paradokslari » xtube com » baslik acacak yetenegi olmayan yazar » msn den sevismeye cagiran kizin erkek cikmasi » muhacir arabasi » blue moon » alternatif uyari levhalari » mustafa yurekli » ukte canavari » ordu » copcatan » andrew bynum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » komandoyuz gucluyuz cesuruz haziriz » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » pelin batu » eslaf » faati » terorizm » oleceksin kopek » anderson varejao » goooooooooooooooooooogle » ahlaf