babami aramak istiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. avukatimi aramak istiyorum
  2. babami ariyorum
  3. babami ozledim
  4. babami dinliyorum
  5. babami anarken
  6. hayatta ben en cok babami sevdim
  7. ben hayatta en cok babami sevdim
  8. anami degil babami getirdim
  9. hit almak icin babami tanimam
  10. hep anami soruyorsunuz biri de babami sorsun

© 2008 - uludağ sözlük

babami aramak istiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babami aramak istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babami aramak istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ginger beer » sikim sikim ayrimlar yapmak » aae » sezen aksu 88 » richard dawkins in resmi sitesinin yasaklanmasi » turkiye ermenistan macinda siyah bant takilmasi » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » papatya esansi » gurur duyulan anlasilmamis entry ler » yol arkadasim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games