babama ne olmus 

kapat
  1. nil karaibrahimgil'in ilk albümü nil dunyasi'nın güzel parçalarından biridir. klasik "teen serzenişleri şarkısı" gibi görünür ama nil çok güzel bir duygu katmıştır. hissettiren şarkılardandır.

bilirim hep küskün yüzün
    ama bu oldu mu?
    dilin yok gözünde hüzün
    yordum, yoruldun mu?
    yürü yürü, boğaz * boşmuş
    sana inat hayat buymuş *

new york'a gittiysem ne olmuş?
    babamı üzdüysem ne olmuş?
    gencim, bir yarınım kalmış..
    ayarımı kimler bozmuş?
    sesimi * çok fazla açmış?
    kulaklarım sağır olmuş..

mmm...babama n'olmuş?
    mmm...babama n'olmuş?
    mmm...babama n'olmuş?
    n'olmuş?

geceyarısı uyanmıştın
    yağmuru duydun mu?
    bir sigara yakmıştın
    su içip uyudun mu?
    dediler: kızına düşkün..
    çocuk ruhlu erişkin..

new york'a gittiysem ne olmuş?
    babamı üzdüysem ne olmuş?
    gencim, bir yarınım kalmış..
    ayarımı kimler bozmuş?
    sesimi * çok fazla açmış?
    kulaklarım sağır olmuş..

gittim yollarda kayboldum baba.
    girdim bir şarkı doldurdum sana.
    kime yazdın diye sordular..
    dedim : "babama"

bunu seven bunu da sevdi:
    (bkz: rüzgar)
    #1383105 (dawsonleery, 07.03.2007 00:50 ~ 00:51)
  2. garip bir şarkıdır efem bu.
    #1690140 (jagatai, 26.05.2007 20:21)

© 2008 - uludağ sözlük

babama ne olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. babama ne olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babama ne olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inci kerestecioglu » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » super mario nun cocuklarina isim onerileri » seyduna turkuleri » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » trabzon » yigit ozgur » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » ataturk icin aglamak » bunalti » the fountainhead » tarla surmek » pusulam yok » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » meet me in montauk » lig tv yorumculari » megaherz » amr zaki » var misin yok musun » usgs » bevliyeci sevgilisi olan erkek » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » dedirten dedirten insan » en yakin arkadasla sevismek » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » morel eskisehir lgbtt olusumu » mimar kemalettin » facebook