babam oyle diyor 

kapat
  1. Kız çocuklarının babalarına olan sevgisini, düşkünlüklerini ortaya koyan cümle. Çocuk ağzından düşündüğünüzde çok matrak gelen bir ifadedir. Öyle ya herşeyi babalarının bildiğini düşünmektedirler. Hatta icabında benim babam senin babanı döver kavgasına bile girişilir.
    #1638780 (yemebeni, 13.05.2007 15:59 ~ 14.05.2007 01:15)
  2. türkiye'de bir zaman efsaneleşmiş araba tempra'nın efsaneleşen reklamlarındaki slogan.
    çocuğun biri konuşur konuşur babam öyle diyooo derdi galiba.

diğer slogan için,
    (bkz: dayımın temprası var)
    #3470085 (kaptanreis, 30.05.2008 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

babam oyle diyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babam oyle diyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babam oyle diyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i belong to che » saatte nacar kadinda macar » sozlukte sican sicana » yaran telefon diyaloglari » hadis i serif lerin dogruluk orani » turan dursun » farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez » cirak » harc » civeng a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci