babalar gununuz kutlu olsun 

kapat
  1. babalar gününü kutlamak amacıyla söylenen söz.

tüm babaların, baba adaylarının ve bugün öss'ye girip babayı almış öğrencilerin babalar günü kutlu olsun.
    #3540772 (ogzi, 15.06.2008 14:20)
  2. allah sana da bu günleri göstersin oğlum ya da kısaca berhudar ol evlat şeklinde cevaplanabilecek tebrik.
    #3540788 (devils advocate, 15.06.2008 14:24)
  3. insanın hayatında karşılıksız sevip bağlanabileceği, sarıp sarmalayabileceği insanlar hiyerarşisinde en tepede bulunan kişilerden baba diye adlandırılanına * ona atfedilen günde * söylenen kutlama ve tebrik sözüdür. başta kendi babacığım olma üzere; tüm cefakar ve fedakar babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutluyorum ben de burdan.
    #3540800 (children of condom, 15.06.2008 14:26)
  4. babalar gününde babamızın elini öperken söylenen söz. birde durex'in reklamı vardı bizden başka markaları kulananlar babalar gününüz kutlu olsun diye. **
    #3540801 (hippolytos, 15.06.2008 14:26)

© 2008 - uludağ sözlük

babalar gununuz kutlu olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. babalar gununuz kutlu olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babalar gununuz kutlu olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitap yazdigi icin hapse atilan insan » olasi turk spor gazetesi haberleri » yaran msn nickleri » uludag sozluk moderasyonu » hak ve esitlik partisi » moderasyon » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » fenerbahce kupasi » ilkokulun vazgecilmezleri » objebi » all i ve got to do » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » john frederick lewis » karl marx ve friedrich engels » sikerim boyle askin izdirabini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanimadigin kizi msn e eklemek » john travolta » erkekleri kullanan kizlar » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » no poetry » sinuzit agrisi » ninjutsu » yaran facebook gruplari » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » bos beles entryler » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » kemal was gay » olasilik » mavi tur