babadan firca yerken hali deseni incelemek 

1. (bkz: baba nasihat ederken halinin desenlerini incelemek)
    #3702455 (uludagsozluk, 22.07.2008 15:18)
  2. bu eylem tıpkı bir radyo diceyinin fonda çalan müziğin sesini, kendisi konuşurken kısması, cümlesi bittiğinde çıkarması olayına benzer. lakin tam desenlere konsantre olup, şaşı bakıp şaşı görüyorken babanın gürlemesiyle başı görürsünüz.
    #3702456 (tepsi mudafaa, 22.07.2008 15:19)
  3. fırça ayakta yeniyorsa bir ayak ucuyla da halının desenlerinin üzerinden geçilir. ancak bu yapılırken arada bir kafayı hafifçe kaldırıp babanın ayaklarına da bakmak gerekir. yoksa baba denen şahıs "kime söylüyorum lan, itin dölü!" diyerek şahane bir tokat da patlatabilir.
    #3702460 (stalker, 22.07.2008 15:19)
  4. (bkz: dede ogut verirken essegin kicinda sinek saymak)
    #3702482 (merdumgiriz, 22.07.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

babadan firca yerken hali deseni incelemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. babadan firca yerken hali deseni incelemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu babadan firca yerken hali deseni incelemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fruko » deve kesen thy yoneticisi » insanlar oldukce para kazanmak » orly katliami » uludag sozluk facebook grubu » stoudemarionash » uc nokta ustuste » shadowkiss » misafir cocugun buz dolabindaki suyu dikmesi » fesmekan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games