baba kiz diyaloglari 

kapat
  1. baba oğul diyaloglarından biraz farklı, biraz kibar diyaloglardır.
    en nihayetinde, kız babasına aşıktır, baba kızına. bunu bilmeseler bile hem de.
    #3972465 (peevish, 17.09.2008 02:40)
  2. sanırım diğer aile üyelerine göre daha samimi konuşmalardır. kibarlık da olsa en çok kız bağırır babasına ve en çok baba düşünür kızını. ağlamaları da kahkahaları da en bol olan diyaloglardır.
    #3972490 (liyenda, 17.09.2008 02:55)
  3. -kızım, nereye gidiyosuun?
    -işim var baba, çıkıyorum.
    (bir hafta sonra)
    -kızım, sen her hafta aynı saatte nereye gidiyosun?
    -sevgili babacım, istenmeyen tüylerimden kurtulmak için epilasyona gidiyorum, bunu öğrendin de ne oldu şimdii, ilişkimiz bu kadar şeffaf olmak zorunda mı?
    - ne var kızım, biz şeffaf bi aileyiz, neyse şey ben bi uzanayım tv seyredeyim.
    #4017784 (jikase, 27.09.2008 22:37 ~ 22:38)
  4. -baba ya yorgunum ben.
    -ee tabi hiçbir şey yemiyorsun. şuraya bak. gözlerinin altı çöktü.

-çok soğuk, üşüdüm.
    -ee tabi hiçbir şey yemiyorsun. şuraya bak.gözlerinin altı çöktü.

-bab..
    -ee tabi .. *
    #4017813 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 27.09.2008 22:46)
  5. otel odası ayarlayan babaya sorar:
    - kız çocuğu dedin dimi baba?
    + evet dedim kız çocuğu için en güzel en rahat odayı ayarlayın dedim
    - ya baba neden arkamdan çocuk diyorsun, ben çocuk muyum uff yaa
    + ehuehue??

adet öncesi gerginlik yaşayan kız sorunsalı..
    #4021934 (joker da, 29.09.2008 00:44 ~ 00:45)
  6. regl döneminde bir kızın marketten ihtiyacını karşılaması ve babanın parayı öderken ortaya çıkan muhabbet:

-o ne kızım?
    -bişey işte baba...
    -ne kızım önemli mi?
    -evet baba ne oldu?
    -acelesi yoksa yarın alalım diyecektim nakitim yok...
    -hııııııııı!!!!!!!!!
    #4021997 (ruhbiberi, 29.09.2008 00:59)
  7. - babaaaa *
    - hayir
    - ?!?!
    #4106749 (milan, 18.10.2008 20:24)
  8. (bir tamir işi esnasında baba kızından alet edevat ister)

y.cobaba: kızım içerden kırmızı saplı ucu küt penseyi getirsene

(y.co penseyi getirir ama...)
    y.cobaba: onu mu istedim ben senden?
    y.co: kırmızı saplı işte.
    y.cobaba: yahu ucu sivri bunun! ben ucu küt olanı istedim. bunun boyutunda yine.
    y.co: ahaha tamam ya pardon getiriyim diğerini.

(yine y.co, elinde başka bir penseyle)
    y.cobaba: insaf kızım o ne ya?
    y.co: ucu küt işte. ***
    y.cobaba: - - -
    y.co: ahahah sen diğerini istediiiin tamaaam getiriyim dur ahah!

(ve y.co doğru penseyi sonunda getirir.)
    y.cobaba: hah, sağol. bir de hani şu küçük tornavida takımı var ya, onu getir hadi.
    y.co: çaat paat taak! çat çat kütsle! *
    (ve y.co artık gözünde nasıl bir şey canlandıysa alet çantasıyla gelir)
    y.cobaba: kızım naaptın ya...??!
    y.co: yaa ne bileyim bütün tornavidalar bunda değil mi?
    y.cobaba: küçük tornavida takımı, çekmecede olan! allahım tüm çantayı getirmiş ya..
    y.co: ya tamam allah allah ne bileyim ya küçük tornavida takımı nasıl bir şey?!
    y.cobaba: sen bir şey getirme ya, tamam sen televizyon mu izleyeceksin napcaksan yap hey yarabbim!
    y.co: ehere mihiri!
    #4267012 (ycorai, 22.11.2008 23:35)
  9. portakallı irish cream ve babası eve gelen gizemli çiçekleri konuşmak için balık yemeğe giderler. baba yıllardır uslu uslu oturan kızındaki ani değişikliklere anlam veremez ve sorguya başlar yemek esnasında;

- balık tazeymiş kızım, ye de kan yapsın iyice çöktü yanakların son günlerde.. artık vitaminsizlik mi aşk mı bilemedim. ye kızım ye.. (aha açtı konuyu kıvır bakalım)
    - evet güzelmiş lokum mübarek.. baba abartıyosun hiç de çökmüş filan değilim sana öyle geliyor..
    - yok yok ben bilirim malımı sende var bi haller.. eve gelen çiçekler, mesajlaşmalar, internetin başından ayrılmamalar filan.. nereli olduğunu söyle daha fazla soru yok. söz bak baba sözü.
    (merakla sorunun cevabını bekler halde diker gözlerini. portakallı irish cream de son soru olmıyacağından emin halde gözlerini yeme beni baba hesabı kaçırır, yutkunur, cevap verse bi türlü vermese adam gecelerdir uykusuz)
    - bursalı ama başka soru yok anlaştık mı???
    - hmm bursalı demek, yok canım ye sen yemeğini.. dikkat et kılçıkları yanaklarda boğazına kaçırma.. dikkat et tamam mı kızım sen bizi temsil ediyorsun, kimin kızı olduğunu unutma sakın.. bu yaşına kadar başın dik büyüttük seni hadi çocuğum ye sen..
    - huuhh yani baba balık yemenin adabı var da bu kadar dramatize etmeye gerek yok yani ahahaha kılçık kaçarsa ailenin adına halel gelir mazallah hahaha
    - öyle deme sarı papatyam sen bizim evimizin çiçeğisin senin gözünden akan tek yaşa dayanamaz babacığının yüreği.. ben sen üzülme diye söylüyorum..
    - ya baba bu kadar üzüleceğini bilseydim balık diye tutturmazdım, keşke kebapçıya gitseydik ahahaha dikkat ediyorum ben bak ayıkladım kılçıkları kızına bi şey olmıycak merak etme sen ehahaha *
    #4322547 (portakalli irish cream, 06.12.2008 01:22)
  10. - babbbişşşkooooo...!!!
    + ibne miyim lan ben? babişko da ne??
    #4322860 (mit against cia, 06.12.2008 04:07)
  11. -baba ben x yapabilir miyim?
    -olmaz! * *
    #4322862 (jetlag olmus barbunya, 06.12.2008 04:09)
  12. - baba bugün cenklerde kalabilirmiyim?
    + kal kızım kal
    + hanım sende tüpçüye git
    + benide muslukçu ziksin

aslı karikatürdür.
    #4322979 (scott y, 06.12.2008 08:38)
  13. tenefüse çıkılır çıkılmaz baba kişisinin telefonuna cağrı bırakılmıştır; acilen bir şey sorulması gerekmektedir. tam tenefüs bittiğinde baba çağrıya cevap vermiş ama derse girileceği için meşgule verilmiştir. bu durum bir sonraki tenefüs tekrarlanmış, bir dahaki tenefüs çağrı bırakıldığı anda baba geri dönmüştür:

- kızım taşak mı geçiyosun sen benle?
    - ?!?
    #4436508 (dilaraa, 29.12.2008 18:43)
  14. aslında pek baba kız diyaloğu sayamayız ama ben orda bi efekt veriyorum sadece olay babada bitiyor.

şimdi bir gün babamla manavgat yolunda ilerliyoruz. önde bir araba var, şoför koltuğunda da uzun saçlı, böyle saçları ahenkle dans eden biri var. tabi o zamanlar bizim peder bekar...

- hatuna bak be, taş mübarek taaş
    - babaaa, ayıp oluyo ama haa, ben varım yanında *
    - * dur bi de yüzünü görelim.

der, öndeki arabanın yanına geçilir ve olaylar gelişmiştir bile...

- zuhahahaha baba erkek çıktı bu ya, bekarlık başına vurdu senin, ahahaha.. taş gibi maaşallah taaaşş
    - ....

baba bir süre durgunlaştıktan sonra, olay yaşanmamış gibi davranılmasında fayda görerek beni canevimden vurur:

- gel hadi lahmacun yiyelim senle.

dalga geçirtmeyecek aklı sıra kendisiyle. *
    #4506735 (dilaraa, 11.01.2009 20:21 ~ 20:22)
  15. kapanmayan salon kapısını tamir eden ben denize babamın lafı:

-kızım sen yanlış doğmuşsun.

geçtiğimiz hafta gittiğimiz doktorun inatla benim sigara içtiğimi iddia etmesi ve benim de doğal olarak inkarım ama her nedense babamın aklına bu konunun takılması sonrası sorduğu soru:

-sen sigara mı içiyorsun yoksa?
    +yani baba alemsin. işim gücüm bitti sigara mı içiyorum yani?

her tatil izninde babamla aramızda telefonda geçen diyalog:(değişen sadece yer ismi olur)

-baba biz arkadaşlarla xxx' ya gidiyoruz.
    +her yere gidiyorsun zaten.
    -işte, düzen bozulmasın dediydimdi.
    +iyi git bakalım.
    -bence senin kanatların eksik.
    +şımarma.
    -o da olur.
    #4651542 (blackberry, 05.02.2009 23:06)
  16. babamla abimin nişanlısı için aramızda geçen diyalog:
    -babiçko sence de kızın yaşı küçük değil mi?
    +bir kız için 20 normal bi yaş bence.
    -ben o yaşta deseydim bana ne derdin acaba?
    +bu senin için geçerli değil kızım. senin için daha çok erken.
    -(^=+%('=
    #4651577 (blackberry, 05.02.2009 23:10 ~ 06.02.2009 04:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

baba kiz diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baba kiz diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baba kiz diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baba kiz diyaloglari. Copyrights of the articles are belong to their authors.