baba ben dervis miyem 

kapat
  1. bir bayburt türküsüdür.
    #180540 (devedikeni, 19.04.2006 08:17)
  2. Baba ben derviş miyem
    Kürkümü giymiş miyem
    Benim seven eller ala
    Niye ben ölmüş miyem

Ah limıni limıni
    Can limıni limıni

Odan kireçtir senin
    Yüzün güleçtir senin
    Elin elime değse
    Tenin ilaçtır senin

Ah limıni limıni
    Can limıni limıni

Karşıda kara koyun
    Tutun çadıra koyun
    Yarinden ayrılanın
    Adını hasta koyun

Ah limıni limıni
    Can limıni limıni
    #180541 (devedikeni, 19.04.2006 08:17)
  3. "ah limıni limıni" kısımları "oy lumune lumune" şeklinde de söylenir, yöreye göre değişiklik gösterir.
    #180542 (devedikeni, 19.04.2006 08:18)

© 2008 - uludağ sözlük

baba ben dervis miyem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baba ben dervis miyem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baba ben dervis miyem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ernesto che guevara » kurtlar vadisini torrentden indirmek » tanimadigin kizi msn e eklemek » izmir ekonomi universitesi » kuresel isinmanin yararlari » bon iver tarzi baslik acma rehberi » sinan engin » istanbul un en guzel semti » dibi dibi rek » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » kolpa turk filmleri » cok guzel hareketler bunlar esprileri » pera muzesi » night ark » ask susar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan uykusu » ben bilmem beyim bilir » max payne » gse » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » seri katil oldurmek » milli gurur milli forma » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » idrak edememe » bakara suresi » karinca » moderasyon » ayabakan » 1990 dogumlu olmak » yunanca