ba aldigi dersin butune giren ogrenci 

kapat
  1. tanım: bütün sene boyunca ders çalışmış ama bir dersten çok düşük(?) almış öğrencinin kafalarda soru işareti bırakan eylemi.

sen nasıl bir insan evladısın, nasıl bir hırs yumağısın, bir dersin ba geldi diye ağlar sızlar hemen büte koşarsın? okul birincisi olmak için çaba gösteriyorsun belki de ama bu hırsın gözlerini kör etmiş ve seni yiyip bitirecek. etrafındaki güzel şeylerin farkına var, git gez toz arkadaşlarınla sohbet et. ya da en azından o kulak tırmalayan sesinle "ya hoca hakkımı yedi, 100lük kağıdıma 70 vermiş" diyip ağlıycağına, "finalden barajın altında not aldım, dersten kaldım" de. kimse senin notlarını araştırıp yalanını ortaya çıkarmaz, farkına varan olursa da "delikanlı adammış bizi üzmemek için yalan söylemiş" der. insaflı ol azcık depresyona soktun lan beni!

(bkz: oh be rahatladim sozluk)
    #2930676 (prosiner, 01.02.2008 12:18)
  2. ba ba yi aldığı dersin bütüne giren öğrenci ile aynı durumdadır.
    #2930681 (guapo, 01.02.2008 12:19 ~ 12:20)
  3. bizden değildir.
    #2930684 (venividivici, 01.02.2008 12:20)
  4. (bkz: aq ben onun)
    #2930688 (t bag, 01.02.2008 12:22)
  5. (bkz: ya ne salaksin) denilesi bozuk kişilik.* ayrıca bütünlemede dagılacak insandır.
    #2930696 (jelatin, 01.02.2008 12:25 ~ 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ba aldigi dersin butune giren ogrenci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ba aldigi dersin butune giren ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ba aldigi dersin butune giren ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kartal maltepe » st jakob park » bankacilik » sabri sarioglu nun arabasini satmasi » ozel mesaj » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili » universiteye takim elbiseyle giden kiro » ortama akmak » balkonda mangal yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games